PENKALE I OLOVKE

Kvalitetne i sa stilom, olovke i penakle iz programa Senator, Parker i Pentel. Pogledajte ponudu.

parker olovke

Parker olovke sa tradicijom od 1888. godine, od sada možete kupiti ili naručiti u našoj radnji ili online. Za katalog kliknite dugme.

Senator olovke predstavljaju neprolazni kvalitet. Za cene i raspoloživost nas možete kontaktirati. Molimo Vas da navedete šifru proizvoda koji Vas zanima. Ona se nalazi u prvoj koloni kataloga.

PENTEL je japanska kompanija osnovana 1946. godine, koja se bavi proizvodnjom pisaćeg i crtaćeg pribora, korektora i gumica. Ime PENTEL potiče od kombinacije reči “PEN”, što znači olovka, i reči “TEL” što je skraćeno od “tell a story”. Pentel je prvi izumeo tehnologiju proizvodnje non-permanent markera. Godine 1960. Pentel je prvi izumeo flomaster.
Pentel snabdeva svet sa najkvalitetnijim proizvodima već 70 godina. On je lider u inovacijama sa posvećenošću savršenstvu. Pentel jedini proizvođač pisaćeg pribora koji je primio prestižno Deming priznanje za kvalitet najvišeg standard.
Pentel je izumeo “roller ball” tehnologiju. Pentel-ov pionirski proizvod, Super Hi – Polymer grafitna mina je danas lider na tržištu. Izumi tehničkih olovka su zauvek obeležili industriju.
Svaka Pentel gel olovka, tehnička olovka, olovo, gumica, hemijska olovka i korektor se proizvode u Pentel fabrikama. Nijedan drugi proizvođač ne može da se takmiči sa ovakvom posvećenošću proizvodnji i savršenstvu.
Pentel ponosno nudi i ekološki liniju za pisanje – Recycology. Ambalaža proizvoda, master kartoni i blister pakovanja su proizvedeni od recikliranih materijala. Pentel radi sa vama da stvori zdravije okruženje.
U Pentel-u je Vaše zadovoljstvo zagarantovano . Svaki proizvod ima garanciju protiv grešaka u materijalu i izradi.
Prošlost , sadašnjost i budućnost – Pentel nudi vrhunski kvalitet , inovativne proizvode i maksimalnu vrednost za svaki potrošeni dinar.
Pentel proizvode svi koriste (studenti, đaci, profesionalci, hobi korisnici, zaposleni u kancelarijama, magacinima, industriji, itd). Kod nas u ponudi možete naći Pentel gel olovke, Pentel hemijske olovke, Pentel tehničke odnosno patent olovke, Pentel grafitne mine, pentel refil uloške za gel olovke, Pentel permanent markere, Pentel whiteboard markere za belu tablu i flipchart, kao i Pentel paint markere.

1 Comment

  1. Tell me Tell me kaže:

    Katalog Parker olovaka iz naše ponude je ažuriran u decembru 2019. godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *