saveti-za-odabir-dobrog-kofera
parallax background

Saveti za odabir dobrog kofera
Ako se spremate na putovanje ili jednostavno želite da obnovite svoje kofere sigurno vas muči pitanje kako odabrati dobar kofer. Pre nego što vas oduševe dizajnom i bojom, dobro pazite kakve kofere birate. Dizajn je poslednje o čemu treba da mislite. Evo na šta treba posebno obratiti pažnju.Kofer treba da bude dovoljno veliki kako bi u njega stale sve stvari koje želite da ponesete jer bolje da ipak ostane malo slobodnog mesta u koferu. Kofer treba da bude veliki, ali ne i previše težak, jer će to znatno uticati na njegovu ukupnu težinu koja je jako važna kada letite avionom. Zašto platiti više, ako je kofer teži zbog njega samog, a ne vaših stvari u njemu.
U veliki  kofer možete spakovati i obuću jer će biti mesta i za kutiju, a obuća će stići netaknuta. Ako putujete samo na vikend jedan kofer vam može biti dovoljan za dve ili više osoba. Ako putujete na više dana korisno je odabrati model kofera sa džepovima sa strane u koje možete staviti časopis, kišobran ili neke sitnice kako bi vam bile pri ruci.
Pre kupovine kofera prekontrolišite od kakvih materijala su točkići i ručka koju držite dok vučete kofer. Bitno je da točkići budu kvalitetni jer nećete uvek kofer voziti po ravnoj površini. Najbolje da ručka bude od metala, jer plastične lako mogu pući.
Takođe, bilo dobro da kofer ima zaštitni katanac ili bravicu, najbolje na šifru. Odaberite kofere ili torbe od nepromočivog materijala. Tako vam ni Londonska kiša ne može ništa.
Pogledajte našu ponudu kofera
A evo i saveta kako brzo i lako spakovati kofer


1 Comment

  1. Avatar Micko kaže:

    Vrsimo sve vrste poravki na koferima. Visokog Stevana 31, Dorcol.
    Milenko 065/575-8668

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *