Skolski pribor

Skolski pribor za Vašu decu

Skolski pribor i Đačka oprema, za osnovnu i srednju školu, fakultet i hobi. Pernice i rančevi. Slikarski materijal i pribor. Veliki izbor pribora za tehničko crtanje.

Nudimo kompletan skolski pribor. Osnovna odlika mu je odličan odnos cene i kvaliteta. Brendovi koje imamo u ponudi odlikuju se veoma konkurentnom cenom, ali i visokim kvalitetom i funkcionalnošću. Pored uvoznih programa brendova: Centropen, School Line, Monti, Milan, Karton P+P, Koh i Noor. U ponudi imamo i proizvode Maped, Staedtler po povoljnim cenama.

Rančevi i torbe

Kao zastupnici renomiranih svetskih proizvođača za skolski pribor, Tell me d.o.o. posebnu pažnju stavlja na kvalitet, raznovrsnost i cenu.

Skolski pribor

U našem asortimanu možete pronaći školske torbe, vodene bojice, tempere, plastelin, sveske, šestare, u svako doba godine po veoma povoljnim cenama.

Moguće su rezervacije i porudžbine većih količina, kao i distribucija školama kao i razni načini plaćanja.

7 komentara:

Postovani molim Vas za cene sledecih modela skolskih ranceva 502078, 603836, 604635. Da li ih imate na stanju I ukoliko ne, koliko se ceka kad se poruce? Hvala.

Tell me

Poštovanje,
502078 nema; 603836 12525,00 dinara (cetiri u jedan);
604635 8250.00 dinara;
Ukoliko uskoro dobijemo odgovor rančeve možete pogledati već danas​, tj nabavićemo ih do 15h.

Gorana Cvetic je rekao:

Molila bih vas za cenu Maped Unbreakable Whiteboard i da li ima na stanju. Hvala

Tell me

Poštovana, nema je više na stanju.

Da li imate udzbenik njemacki jezik za 3 raz.OS TAMBURIN 1.POZ.

Zanima me da li imate obrasce za studentske kredite? I da li moze postom da se salje…

Dragan je rekao:

Interesuje me da li u Vašem asortimanu postoji Letraset, tzv. preslikači slova, brojeva i sl? Ukoliko Vi to nemate, da li me možete uputiti na neku drugu adresu, gdje mislite da toga ima… Unaprijed zahvalan…
Dragan Ćetković

Top! Tell me d.o.o. Beograd